Om MIG


Hej. Jeg hedder Stine, og jeg er lige fyldt 28. ("Heeeej Stine"). Sund kost og motion er nogle af mine hjertebørn, så godt som det kan lade sig gøre i en travl hverdag. Jeg dyrker CrossFit på andet år, og man kan næsten ikke sige CrossFit uden at begynde at tale om kost i samme åndedrag. Jeg kan i hvert fald ikke, men nu kommer jeg også fra en usædvanligt madglad familie. Dybest set fungerer min krop bare godt på stenalderkost, og det er vel det, der er det vigtigste. Jeg er absolut ikke fanatisk - jeg gad godt, at jeg var det - men jeg prøver på at finde balancen mellem stenalderkost og hverdag. Mine bedste paleo-opskrifter kommer her på bloggen.


Jeg er flyttet til Aarhus sammen med min mand efter halvandet år i Sydflorida, der er et sandt mekka for CrossFittere - muligvis fordi det er varmt året rundt. Derovre var jeg hjemmegående husmor og havde tid til at træne 5-6 gange i ugen alt efter temperament. Nu ser hverdagen noget anderledes ud, fordi jeg læser Lingvistik (sådan noget sprognørderi) og egentlig har travlt med bare at få hverdagen til at hænge sammen. Så det hedder træning 3-4 gange i ugen nu, og det passer mig fint.

Der findes ting i mit liv ud over træning og mad, selv om det ikke altid virker sådan. Jeg læser rigtig meget, prøver kræfter med forfatterdrømme, bruger tid på venner og familie, elsker koncerter og øl og is, og så er der ikke mindst min mand, som jeg forkæler alt for meget. For hans skyld måtte jeg gerne stå klar med aftensmad og nybagte muffins hver dag. Nogle gange gad jeg også godt selv at have sådan en kone.

Jeg håber, at du bliver inspireret af mine opskrifter og underholdt af mine indlæg. Det er sådan set mit formål med galskaben. Over and out.

1 kommentar:

 1. Hej Stine :)

  Vi er tre elever fra Skovgårdsskolen i Gentofte, og vi har projektopgave i denne uge. I den sammenhæng vil vi gerne stille dig nogle spørgsmål omkring kost.

  Vores overemne er bæredygtighed, og vi har derfor valgt underemnet; udnyttelse af kroppens potentiale, altså om vi udnytter kroppens potentiale på en bæredygtig måde. Vi vil gerne undersøge noget omkring kostens rolle i forhold til kroppens udnyttelse.

  Derfor vil vi rigtig gerne stille dig et par spørgsmål omkring det at spise LCHF;

  Hvordan er livet anderledes når man spiser LCHF i forhold til andre?

  Hvordan er dit humør, energiniveau og helbred nu i forhold til da du spise “normalt"?

  Tror du det er sundere at spise LCHF end ikke at gøre det? - sundere på hvilket måde?

  Tror du at det er mere bæredygtigt at spise LCHF? - Altså er det bedre for fremtiden?

  Synes du, at at spise LCHF er den måde man udnytter ens kropsligepotentiale bedst?

  Vh.

  Cathrine Stampe, Mathilde Holm & August Jelert

  SvarSlet