CrossFit

Jeg kunne godt komme med lange og indviklede forklaringer på, hvad CrossFit er for en størrelse. Og noget om at det er en serie funktionelle øvelser udført ved høj intensitet. Men hvem bliver egentlig klogere af det?


For mig betyder CrossFit helt grundlæggende styrke, hurtighed, udholdenhed, koordination og smidighed. Vi løber, roer, hopper, sjipper, springer, squatter og flipper traktordæk, laver armbøjninger, maveøvelser, lunges, kaster med ting, bakser med tunge vægte og sveder, det bedste vi har lært. Vi arbejder os igennem smerten, ind til klokken ringer, eller ind til vi kan råbe TIME. Så klapper vi os selv og hinanden på skulderen og siger "godt arbejdet".

Hvis du gerne vil vide lidt mere, kan du gå ind på Aarhus CrossFits hjemmeside og læse om det her.Stort set alle kan dyrke CrossFit, men jeg kan godt forstå, at det virker afskrækkende på nogen. Af og til synes jeg selv, at det virker skræmmende. Jeg elskede det fra første færd, også selv om jeg i begyndelsen måtte støtte mig til håndvasken og badekaret for at komme fra toilettet igen. CrossFit er stadig en udfordring for mig, men hvad var livet uden dem?

Når det hele bliver for surt, tænker jeg på et citat, jeg læste i det amerikanske CrossFit-magasin Boxlife:
"Every day is a day you are given to become better. Do not take it for granted. You have the opportunity to be great, and it all falls in your hands."

Her er links til mine mere CrossFit-relaterede indlæg:

At kippe eller ikke at kippe...
Double-Unders
CrossFit-konkurrencer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar