søndag den 28. april 2013

Søndagstanker #8


Jeg sidder som en meget fornuftig voksen og blogger ude i vores nye køkken, så jeg kan holde øje med aftensmaden og maden til den kommende uges madpakker. Jeg er startede godt ud med blandet, grøn salat/spinat med quinoa, kylling og pesto i sidste uge, og den gode tendens har jeg tænkt mig at fortsætte - og jeg har endda været så ansvarlig at lave madpakken aftenen forinden, så den bare lige var til at smide i tasken, når jeg drøner ud ad døren klokken syv. Ugen har været god. Præget af sociale arrangementer. Det er nu hyggeligt at være hjemme i DK igen.

Meget syndig, men meget hyggelig mandag aften blev tilbragt i selskab med en spandfuld te, chokolakridser og en god krimi... Pyha, navnet på lakridserne er i øvrigt lige i øjet!

Av hånd! Alle de lakridser fra mandag måtte jo svedes ud til en omgang CrossFit sammen med en veninde... Jeg blev budt på 10 minutter med burpee-pull-ups, som i den grad gik ud over de efterhånden ubrugte kontorhåndflader. Bagefter stod den på max. overhead squat, hvilket ikke var super rart med de der hænder, men jeg fik skam 45 kg, og det var jeg rigtig godt tilfreds med.

Manden og jeg nåede hjem lige til konfisæsonen; her sammen med mine brødre og svigerinde... Enormt skøn dag i Aarhus med lækker mad i lange baner, meget kreativ underholdning og masser af søskendehygge. Sidstnævnte tiltrængt efter næsten halvandet år i udlandet.

Brunchdate med gode veninder - der skulle fejres både hjemkomst og nyt job! Vi sluttede af hjemme på sofaen med kaffe, frugt og en prøvesmagning af de brownies, jeg lavede lørdag. De blev bestemt godkendt.
Som sagt skrevet er vi i fuld gang med forberedelse af aftensmad og madpakke. Her jordskokker og pastinak skåret i stænger med hele fed hvidløg, chiliolie, et drys sesamfrø, salt og peber og ikke mindst nogle stykker god bacon sexet slænget hen over hele herligheden - og så en tur i ovnen ved 200 C, til det ser indbydende ud... Pep dine rodfrugter!

1 kommentar:

  1. YAY! Så er der dokumentation af søndagsdate med dig på bloggen. Tak for søndagstankerne. Møs mod Herning <3

    SvarSlet