søndag den 5. maj 2013

Søndagstanker #9


Så kom vi igennem uge 2 i Danmark. Der har været noget sygdom på hjemmefronten, som ikke ligefrem har været ugens højdepunkt, men nu er familien heldigvis ved at være på den anden side af det, så jeg kan ånde lettet op. Men der har skam også været en masse skønne oplevelser, så kig du bare med her:

Efter en del travle hverdage gik manden og jeg all in på hygge med god mad og rødvin - crossfittræningen droppede jeg, men til gengæld fik vi ladet op på snak og musik sammen. Skønt...

Weekenden i Thy var helt klart ugens højdepunkt. Min mor fyldte 55 lørdag, så hun blev vækket med skønsang, guitarspil og festklædt hund. Det var simpelthen bare så hyggelig en dag, hvis jeg skal sige det på godt dansk. Mine to brødre var hjemme sammen med deres kærester, og det var virkelig dejligt at være samlet allesammen igen.

Der blev også lige tid til at hjælpe min far med at flytte rundt på masten til hans båd. Den er dæleme godt nok tung, skulle jeg hilse at sige. Så er det godt, at man har en stærk mand, der ikke er bange for at tage ved. Men det var hyggeligt lige at få klappet båden, og min kære fader var vist glad for at få lov til at fortælle om den...

Søndag, i dag, har virkelig også været en skøn en af slagsen. Vi tog til CrossFit sammen med en af mine veninder og døde en lille smule under dagens WOD... Der var både squat, bear complex, løb, kettle bell swings, burpee box jumps og jeg skal komme efter dig, skal jeg... Det var kanon!

Og her kom belønningen. En meget sen brunch med manden i solen. Dejligt, dejligt, dejligt. Det er utroligt, så meget som jeg påskønner at have weekend, nu hvor jeg er begyndt at arbejde. Men jeg nyder det virkelig i fulde drag, især nu da solen er begyndt at varme, og buske og træer er begyndt at springe ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar