fredag den 21. juni 2013

BOX CUP


Represent!

Jøsses. Det er i morgen, det sker. Jeg skal til min første CrossFit-konkurrence i et halvt år. Og det er sammen med Danmarks sejeste CrossFittere. Prøv lige at spørge, om jeg føler mig lillebitte og alt for u-tatoveret og u-markeret?

Jeg er kommet med på et afbud, og jeg fik det at vide for små tre uger siden. Så jeg prøver på at sige til mig selv, at det er ok. At jeg bare skal gøre mit bedste. Men det er bare svært at bevare optimismen, når man skal op imod kvinder, der kunne brække mine fingre, hvis jeg fik dem i klemme i deres sixpack… Jeg håber, at det bliver en hyggelig og sjov dag på den hårde måde.

Ubagte müslibarer-med-plads-til-forberdring
BOX CUP løber af stabelen hos Spartan Mentality i Aarhus i morgen, og den første WOD er kl. 10. Jeg ved ikke engang, hvad vi skal lave endnu – ud over, at det er noget med sand og en pind (!). Spydkast? Længdespring? Trespring? Flotteste sandslot er det nok næppe…
Heldigvis er det en holdkonkurrence med 2 drenge og 1 pige per hold, og de gæve gutter fra Herning, som jeg skal konkurrere sammen med, trækker godt opad på muskel-og-tatoo-skalaen.

Men men men, jeg har trænet som en gal i de tre uger, hvor jeg har vidst det, og jeg har spist så sundt som muligt (bortset fra især i går, hvor jeg fik pastasalat med hvid pasta OG snolder OG sodavand – jeg tolker det som en reaktion mod hele tiden at skulle fokusere på konkurrencen…).

Der er pakket müslibarer (plads til finpudsning af opskriften, men den kommer på bloggen!), saltede nødder, dadler, stegt kylling og ikke mindst jeg-overlevede-øl i køletasken, så Aarhus kan bare komme an. Ses på den anden side. Forhåbentligt uden brækkede fingre og stækket selvtillid.

Smuk og truende himmel på vej mod Aarhus - cirka samme følelse i maven lige pt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar